Buku Pelaburan Emas

Ramai pakar pelaburan bersetuju kalau Nak mula melabur, mulakanlah dengan Ilmu pelaburan terlebih dahulu. Ilmu yang betul akan memberi tindakan yang betul untuk mencapai kejayaan dan kekayaan.

Emas adalah pelaburan yang sangat baik yang perlu anda buat sekarang!

Ilmu Pelaburan itu sangat penting supaya anda tidak tertipu dengan Skim2 Cepat Kaya. Kita sering dengar berapa Ramai Masyarakat Kita yang buat pelaburan emas tetapi akhirnya pelaburannya HANGUS begitu saja.

Keuntungan yang diharapkan, akhirnya kerugian yang mereka alami. Lebih malang lagi ada yang sampai menanggung hutang yang sangat Mengerikan!

Ilmulah yang akan membuat anda lebih cerdik supaya tidak tertipu dengan ajakkan yang kononnya memberi keuntungan yang besar. Semua pelaburan mempunyai RISIKO… dan risiko yang paling tinggi ialah pelaburan TANPA ILMU.

Jika anda serius dalam Pelaburan Emas dan Ingin Berjaya!

Buku yang saya rekomen di bawah ini adalah karangan yang sangat baik untuk dibaca dan diikuti panduan-panduan yang diberikan. Buku yang sangat laris dipasaran yang MESTI anda miliki. Dapatkan senaskah hari ini juga dengan tawaran yang sangat baik.

1 – BUKU WANG EMAS antara buku yang saya rekomen untuk orang baru yang ingin mulakan simpanan emas. Buku ini membincangkan kenapa simpan emas itu sangat penting untuk semua orang. Selain dari melindungi kekayaan dan kejatuhan nilai mata wang, emas juga dapat membantu ketika kita memerlukan duit.

Pesan buku WANG EMAS bertahan ketika gawat  $15.00 [Termasuk Penghantaran]Bayar PAYNOW Untuk cepatkan process WA kami +65 9224 6333 setelah pembayaran selesai dibuat.

2 – BUKU MENYINGKAP RAHSIA PELABURAN EMAS sangat sesuai bagi anda yang ingin jadikan emas sebagai pelaburan jangka panjang. Buku ini menerangkan bagaimana cara untuk memaksimakan keuntungan dengan melabur emas. Kenapa penting untuk memilih ‘SPREAD’ yang kecil dan Kenapa memilih Gold Bar dan Dinar Emas lebih sesuai untuk pelaburan dari membeli barang kemas. Semuanya akan terjawab bila anda membaca Buku ini.

Pesan buku MENYINGKAP RAHSIA PELABURAN EMAS  $18.00 [Termasuk Penghantaran] Bayar PAYNOW. Untuk cepatkan process penghantaran WA saya +65 9224 6333 setelah pembayaran selesai dibuat.

BUKU RAHSIA USAHAWAN EMAS TEKNIK & STRATEGI merupakan buku yang ke tiga yang perlu anda miliki jika ingin berjaya sebagai usahawan emas. Selain dari menyimpan dan melabur anda juga boleh menjana ‘Passive Income’ setiap bulan bersama Syarikat Public Gold.

Tiga (3) Formula kejayaan yang dibincangkan dalam buku ini ialah Mindset yang betul, Skill yang diperlukan dan Toolset yang dapat membantu anda untuk jadikan bisnes emas sebagai ‘Auto Pilot’.

Pesan buku RAHSIA USAHAWAN EMAS$18.00 [Termasuk Penghantaran]Bayar PAYNOW. Untuk cepatkan process penghantaran WA saya +65 9224 6333 setelah pembayaran selesai dibuat

Nasihat saya dapatkan ketiga2 buku di atas sebagai Pelaburan Ilmu untuk menuju proses kejayaan Menyimpan, Melabur dan Menjadi Usahawan Emas.

Nota: Penghantaran PERCUMA untuk di Singapura sahaja.

Tiga (3) langkah Mudah buat Pesanan Buku.

  • Langkah 1 : Ketahui jenis buku pesanan anda & harga buku.
  • Langkah 2 : ‘ATM Transfer’ ke POSB SAVING 007-50800-0 ‘Screen Shot Receipt’ atau bayar PayNow No +65 9224 6333
  • Langkah 3 : SMS/WhatsApp “Nama Anda” dan “Alamat Penghantaran” ke +65 9224 6333

*Buku akan di hantar ke Alamat Penghantaran dalam masa 2-3 hari.